Starea de bine începe de la… pantofi

pantofi

Uneori nu acordăm importanța necesară purtării de pantofi și papuci.

Alegerea încălțămintei este esențială pentru sănătatea noastră, deoarece picioarele suportă întreaga noastră greutate. Prin urmare, trebuie să purtăm încălțăminte confortabilă, potrivită pentru fiecare ocazie. În plus, în cazul anumitor probleme cu picioarele/mersul, ortopedul poate recomanda pantofi ortopedici adaptați situației fiecărei persoane.

Purtarea de pantofi confortabili poate aduce beneficii pentru sănătatea ta, în timp ce purtarea de încălțăminte necorespunzătoare poate provoca probleme, cu repercusiuni directe asupra picioarelor și, mai apoi, asupra întregului corp.

De asemenea, este foarte important ca pantofii să fie fabricați din materiale de calitate și țesături care “respiră”, pentru a ne permite să ne simțim confortabil și să ne odihnim pe tot parcursul zilei. Anumite profesii sau activități necesită tipuri speciale de încălțăminte.

O pereche de pantofi poate aduce fericire?

Comoditatea nu trebuie să fie inamica trend-urilor, deoarece există acum o mulțime de mărci și modele interesante. Când îți porți pantofii confortabil, poți să-ți petreci ziua radiind de fericire.

Dacă ai o profesie care necesită forța picioarelor – cum ar fi alergarea sau statul în picioare pentru o lungă perioadă de timp –picioarele tale TREBUIE să se simtă confortabil.

„Pantofii îţi transformă limbajul corpului şi atitudinea. Te înalţă fizic şi psihic.” 🙂

(Christian Louboutin)

 

Scris de către Casenfibra

Reprezintă o nouă generație de fibre, cu beneficii imediate şi pe termen lung în prevenirea constipației şi în obținerea unui tranzit intestinal regulat.

Un răspuns la “Starea de bine începe de la… pantofi”

  1. Mihaela spune:

    Da, foarte adevarat! Incaltamintea chiar iti schimba starea de spirit.

Lasă un răspuns