Lifestyle de vacanţă: 5 sfaturi pentru 1 Mai reuşit

vacanţă

Vremea parcă a intrat în showbiz şi se foloseşte de tot felul de efecte tehnice şi cascadorii ca să-şi crească audienţa. După un Paşte primăvăratic, a venit zăpada mieilor. După zăpada mieilor, a venit vara. Nici nu te-ai dezmeticit bine după asaltul bucatelor de sărbători, că, iată! Te aşteaptă o nouă vacanţă.

Toata lumea ştie: 1 Mai este Ziua Muncii. Dar de unde şi cum?

Prin 1872, 100.000 de muncitori din New York au cerut reducerea timpului de lucru la 8 ore. Mai târziu a apărut o rezoluţie care hotăra tare şi răspicat că de la şi după 1 Mai 1886 ziua legală de muncă este de 8 ore. Nu a fost deloc uşor. Incidente violente, manifestaţii, greve.

La noi, 1 Mai a fost sărbătorit prima dată în 1890. De atunci a trecut însă mult timp. Ce planuri ai pentru 1 Mai 2017?

Iar vacanţă!!!

Ia cu tine 5 sfaturi pentru 1 Mai reuşit:

  1. Oricât ai fi de convins, nu! Nu este încă vară! Daca ai ajuns la mare, temperatura apei nu este potrivită pentru baie. Poate nu vei simţi efectul pe moment, dar există riscul să te întorci acasă înfofolit, cu febră şi nasul în batistă. Sau cu o insolaţie. Dacă eşti pasionat de trasee montane, ştii că un pulover sau alte accesorii mai groase sunt nelipsite din rucsac. Îţi spuneam că vremea se crede în showbiz şi oricând te poţi trezi cu o surpriză!
  2. Vrei să-ţi petreci timpul liber într-o coadă nesfârşită de maşini, care avansează cu viteza turbată a melcului? Încearcă să eviţi să pleci la drum sau să te întorci acasă în zilele în care toţi s-au hotărât să facă asta.
  3. Uneori vacanţa presupune şi constipaţie. Deh, alt mediu, alte obiceiuri sau excese culinare. Fii atent la ce, de unde şi cât mănânci! Sărbătoarea înseamnă relaxare, nu balonare. Sau dereglări de tranzit intestinal. Câteva pliculeţe de Casenfibra încap uşor în bagaje.
  4. Vei avea „plăcerea” de a te intersecta, mai ales în traficul nostru minunat, cu persoane mai temperamentale. Asta ca să folosim un eufemism. Este bine să le laşi în legea şi nervii lor, ca să nu-ţi strici starea de zen.
  5. Alungă! Acesta este sfatul nr. 5. Alungă orice grijă, orice gând negativ, orice îngrijorare. Bucură-te de vacanţă, bucură-te că ai ocazia să te relaxezi, să savurezi aceste momente, râzi din tot sufletul tău şi lasă-te în voia brizei, a foşnetului valurilor, a soarelui, a naturii.
Scris de către Casenfibra

Reprezintă o nouă generație de fibre, cu beneficii imediate şi pe termen lung în prevenirea constipației şi în obținerea unui tranzit intestinal regulat.

Lasă un răspuns