caravana casenfibra

Vremea frumoasă nu s-a lăsat alungată cu una, cu două, aşa că promoterii şi mascota Casenfibra au profitat din plin. Ĩn fiecare sâmbătă şi duminică, de cu zori şi până pe seară, bucureştenii au fost întâmpinați în parcuri, pe stradă sau în mall-uri cu informații, baloane colorate, concursuri şi multă voie bună.
Copiii au fost foarte încântați şi curioşi, dar nici adulții nu s-au codit să îşi facă selfie-uri sau poze de grup cu mascota Casenfibra.
Nu mică a fost mirarea unei fetițe când a aflat că în mascota pusă pe şotii se ascundea de fapt... un om!
Mereu în ritm cu starea de bine, Casenfibra şi-a găsit o mulțime de prieteni prin Bucureşti. Imaginile vorbesc de la sine!


Caravana Casenfibra a debutat pe o vreme superbă, care îți dădea ghes să ieşi din casă şi să iei la pas bulevardele şi parcurile din Bucureşti. Astfel au făcut şi promoterii şi mascota Casenfibra.
Sâmbătă şi duminică te-am întâmpinat cu zâmbete, baloane colorate, voie bună şi informații despre beneficiile Casenfibra împotriva constipației şi pentru reglarea tranzitului intestinal.
Mascota Casenfibra şi-a făcut prieteni noi la Unirii, la Universitate şi Piața Romană, la Aviatorilor, Parcul Herăstrău şi Mall Băneasa.
Week-end-ul viitor vom fi din nou alături de tine, mereu în ritm cu starea de bine!