Constipația, subiect tabu?

Primӑvara vine cu chef de călătorii, de petrecut cu cei dragi, de plimbări până seară târziu. Cum stai la birou sau în casӑ, când totul în jur este soare, iar hârjoana naturii de-a dragostea îmbracă pestriţ peisajul în culori şi miresme?

Şi, totuşi, nu. Nu vei ieşi. Vrei, dar nu poţi. Iar eşti constipat, fără chef, cu tranzitul dat peste cap, lipsit de energie. Încerci rezolvi repede cu o soluţie de moment şi speri nu existe prea curând o dată viitoare.

Poate ţi s-a spus şi ţie te comporţi de parcă ai fi constipat. Într-unul dintre momentele în care chiar aşa erai. Şi poate ţiai fi dorit dai un rӑspuns simplu, ca atunci când eşti răcit şi le spui celorlalţi ai febrӑ sau îţi curge nasul. Şi, totuşi, ceva te-a oprit.

Este pentru tine constipaţia un subiect tabu? Obişnuieşti vorbeşti deschis despre această afecţiune sau te confesezi doar prietenilor intimi?

Scris de către Casenfibra

Reprezintă o nouă generație de fibre, cu beneficii imediate şi pe termen lung în prevenirea constipației şi în obținerea unui tranzit intestinal regulat.

Lasă un răspuns