Cu ce ne mai umplem timpul acasă?

acasă

Sunt plictisit! Ai auzit vreodată pe cineva din familia ta folosind acele cuvinte? Cei mai mulți dintre noi au auzit asta.

Trebuie doar să te gândești cum să presari un pic de imaginație în ziua ta. Lista lucrurilor plăcute pe care le poți face este inepuizabilă, dar noi îți vom împărtăși câteva dintre ele:

Există mereu lucruri creative pe care le putem face acasă

  1. Așează o pătură de picnic și un coș de mâncare și ia cina ca și cum ai lua parte la un picnic. Datorită varietății în viața de familie, poți crea momente inedite și te poți apropia de ceilalți membri. Evenimente ca acesta sunt adesea catalizatorul unei seri pline de distracție.
  2. Există multe filme interesante. Alege un gen pe care familia ta îl va aprecia. Pregătiți-vă pentru o întreagă seară de vizionare a filmelor. Asigurați-vă că aveți o mulțime de popcorn și gustări sănătoase la îndemână! Dacă vrei să fii cu adevărat creativ, găsește recuzită care merge cu filmul și scoate-o la înaintare. Fie ca forța să fie cu tine! 🙂
  3. Ai văzut vreodată spectacolele de gătit la televizor? Gătitul este un subiect fierbinte. Alege o rețetă pe care vrei să o încerci. Pretinde că îți găzduiești propriul spectacol de gătit și înregistrează-l. Asigură-te că întreaga familie participă, într-un fel sau altul. Fii sigur că vei avea parte de mult amuzament atât în timpul „show-ului”, cât și când vei urmări înregistrarea.
  4. Planifică o seară în care poți face o noapte de SPA la domiciliu. Lumânări cu arome suave, muzica relaxantă, săruri de baie, prosoape moi și îmbietoare și atmosfera începe să semene cu cea a unui spa. Poți face masaj facial, manichiură și pedichiură. Programează astfel încât fiecare persoană să facă un lucru diferit și să rotească procesul. Familia ta se va bucura de acest timp de răsfăț și relaxare.
  5. Planifică o seară de karaoke. Aceasta este o modalitate foarte bună de a petrece împreună timpul cu familia. Din experiență, aceasta este o seară cu multe râsete și bucurie! Toată lumea iubește să cânte… chiar și cei care ar putea să nu aibă o voce chiar…”acordată”.
  6. Ca familie, alegeți o țară despre care doriți să aflați mai multe. Căutați o bucătărie care este unică pentru țara respectivă. Pregătiți o cină care ar fi servită în acea țară. De exemplu, ați putea alege Spania. Ați putea servi salmorejo, tapas variate și o paella cu fructe de mare. Planificați din timp o seară de învățare creativă!
Scris de către Casenfibra

Reprezintă o nouă generație de fibre, cu beneficii imediate şi pe termen lung în prevenirea constipației şi în obținerea unui tranzit intestinal regulat.

Lasă un răspuns