Măști delicioase și nutritive pentru iarnă

iarnă

Sărbătorile de iarnă se apropie vertiginos. Iarna este un anotimp destul de dificil pentru pielea noastră. Frigul nu este deloc prietenos cu tenul. Soarele de iarnă poate avea la fel de multe efecte nedorite precum cel de vară. Fructele și legumele cu multe fibre îți vor fi aliați de nădejde. Nu doar pentru reglarea tranzitului intestinal, dar și pentru hidratarea de care ai nevoie pentru a străluci de Sărbători! Măștile faciale preparate în casă pot fi cele mai eficiente și la îndemână remedii pentru problemele pielii în sezonul rece. Te avertizăm că s-ar putea întâmpla ca în timpul răsfățului aplicării să îți dorești să guști un pic din delicioasele măști. 🙂

Frumos și delicios

  1. Mască facială cu avocado

O mască cu avocado este perfectă pentru pielea uscata care poate deveni foarte sensibilă și iritată în timpul iernii. Masca este foarte ușor de preparat:
– pasează un avocado copt cu o furculiță, adaugă o linguriță de ulei de măsline și aplică pasta astfel obținută pe față, gât și mâini. Lasă masca să acționeze timp de 20-30 de minute, apoi clătește cu apă călduță și usucă pielea prin tamponare.
Această mască nutritivă îi va furniza pielii tale foarte multe vitamine, minerale, antioxidanți și grăsimi care îți vor ajuta tenul să treacă mai ușor peste sezonul rece.

  1. Mască facială cu ovăz

Masca facială cu ovăz este un remediu excelent pentru pielea afectată de frig. Pentru a prepara o astfel de mască trebuie să amesteci în proporții egale fulgi de ovăz, gălbenuș de ou și miere. Aplică masca pe față și las-o să acționeze timp de 20 de minute, apoi clătește-te cu apă călduță și usucă pielea prin tamponare. Pielea ta va redeveni moale, proaspătă și sănătoasă.

  1. Mască facială cu banană

În cazul în care ai ten mixt, însă observi că suferă din cauza frigului, încearcă și tu o mască facială cu banană. Amestecă o banană pasată fin cu puțină smântână și aplică amestecul pe față. Lasă-l să acționeze timp de 30 de minute, apoi clătește-te cu apă călduță și usucă pielea prin tamponare. Această mască îți va lăsa pielea moale, hrănită și hidratată ori de câte ori vrei să uiți de efectele devastoare ale frigului asupra pielii.

Scris de către Casenfibra

Reprezintă o nouă generație de fibre, cu beneficii imediate şi pe termen lung în prevenirea constipației şi în obținerea unui tranzit intestinal regulat.

Lasă un răspuns