Bun, locuieşti într-un mare oraş! Ce-i de făcut?

oraş

Chiar dacă locuieşti sau doar ai trecut printr-un oraş mare, mirajul său nu te lasă indiferent!

Să trăiești într-un oraş mare poate fi o experiență grozavă. Un stil de viață.  Orașele mari sunt centre de civilizație. Fiecare dintre ele are personalități diferite și trăsături unice. Desigur, linia metropolitană care le unește, le conferă totodată și unele caracteristici comune. Aceste caracteristici sunt cât se poate de interesante și dezirabile.

Într-un oraș mare opțiunile pentru a lua masa sunt nesfârșite. Ai pizza, mâncare indiană, mexicană, chinezească, bio, marocană, americană, thailandeză și lista poate continua. Dacă îți dorești o experiență culinară extraordinară, vei merge într-un restaurant cu stele Michelin. Sau într-un local cochet înființat de un master chef. Totul cu o rezervare în prealabil și cu “efortul” de a ajunge acolo într-o jumătate de oră.

Chiar dacă ai luat o cină târzie sau dacă ai avut treabă până la ore înaintate, marele oraș nu te dezamăgește. Poți merge la premiere de film târziu în noapte. Poți ieși la un fresh sau la o băutură fină la oricare din puzderia de terase și cafenele care împânzesc străzile pline de istorie din centru. Te poți distra într-un club, alături de tot felul de turiști sau metropolitani. Sau, pur și simplu, te plimbi printr-unul dintre multele parcuri, admirând sistemul de iluminare public care se răsfrânge în oglinda infidelă a lacurilor.

În timpul săptămânii, după lucru, te poți delecta cu piese de teatru efervescente. Cu festivaluri de mai mică sau mai mare amploare, cu evenimente sociale sau cu participarea la cursuri de tot felul. Te poți plimba pe culoarele fastuoase ale muzeelor, admirând expoziții inedite, în care se simte pulsul noilor tendințe. Sau, pur și simplu, te oprești să surprinzi într-o fotografie linia apusului peste o bijuterie arhitectonică, în timp ce te îndrepți spre unul dintre aceste locuri.

Tu cum ții ritmul cu marele oraș?

Scris de către Casenfibra

Reprezintă o nouă generație de fibre, cu beneficii imediate şi pe termen lung în prevenirea constipației şi în obținerea unui tranzit intestinal regulat.

3 răspunsuri la “Bun, locuieşti într-un mare oraş! Ce-i de făcut?”

  1. Mihaela spune:

    Mie-mi place energia marilor orase, faptul ca mereu simti ca se intampla ceva si ca nu esti singur, oricat de tarziu in noapte te-ai afunda.

  2. Andrei spune:

    Am trecut prin multe capitale ale Europei,sa simti cu adevarat viata orasului,pulsul sau,inseamna sa ii colinzi strazile,pe jos,daca se poate,sa intrii intr-un local la intamplare,sa te pui la bar sa vorbesti cu oamenii,sa mergi la evenimente si sa te bucuri de ele,sa ii admiri arhitectura…

Lasă un răspuns