Savurează vara!

vara lifestyle

E destul de greu să te detașezi și să savurezi fiecare moment atunci când ai o zi grea la muncă. Când știi că ai de predat niște lucrări într-un  timp foarte scurt. Sau când ai de plătit rate, în loc să mergi în vacanțe. Vrei, nu vrei, vara te prinde în mrejele ei! Dar nimic nu te poate opri din a savura un ceai aromat, de a te plimba într-un parc, de a sta la o terasă sau de a asculta o muzică relaxantă. Cu optimism toate visele prind culoare şi devin realitate!

Ce poţi face vara asta?

  1. Cumperi inteligent. Studiileindică faptul că persoanele care își cheltuie banii pe o masă copioasă sau pe un concert sunt mai fericiți decât cei care își achiziționează bunuri precum haine sau bijuterii. Bonus: astfel îți poți petrece timp de calitate și cu familia sau prietenii.
  2. Faci o faptă bună. Te poți orienta către un caz social căruia ai fi vrut să-i dai atenție de multă vreme dar nu ai apucat s-o faci sau te poți înscrie voluntar pentru o cauză nobilă. Voluntariatul crește empatia, ceea ce te va face să fii mai recunoscător pentru toate lucrurile bune din viața ta.
  3. Privești niște poze mai vechi. Trecând în revistă niște momente fericite, te poți simți chiar mai bine decât mâncând ciocolata preferată sau decât ascultând muzică. Așa că scoate repede albumul foto cu vacanța preferată sau cu pozele copilului tău la botez și pune-ți un zâmbet larg pe buze.
  4. Lași lumina să intre în casă. Terapia cu lumină chiar funcționează. Mai mult de 50% dintre subiecții din diverse studii au raportat o îmbunătățire a stării de spirit și o calitate mai bună a somnului (după aproximativ 3 săptămâni de terapie).
  5. Faci exerciții fizice! Acestea te fac să simți că ești căpitanul propriei corăbii și îți ajută corpul să producă hormonii fericirii. Ar fi minunat dacă ai reuși să le faci în aer liber.
  6. Îți săruți partenerul mai des. Sărutul e romantic, însă beneficiile lui merg mult mai departe. Creierul va secreta dopamină, iar nivelul de colesterol al ambilor parteneri poate scădea. Aşa că sărutul poate fi drăgăstos ş.. cu folos!
Scris de către Casenfibra

Reprezintă o nouă generație de fibre, cu beneficii imediate şi pe termen lung în prevenirea constipației şi în obținerea unui tranzit intestinal regulat.

Lasă un răspuns