Spune-mi ce culoare preferi, ca să-ţi spun cine eşti!

culoare

Cu toţii avem o culoare preferată. De exemplu, Casenfibra preferă verdele. 🙂

Oare ce dezvăluie culoarea preferată despre tine?

ROŞU

Ce altă culoare exprimă mai bine dragostea, pasiunea, seducţia? Persoanele care preferă această culoare sunt firi extroverte, active, un torent de pasiune, deschise către ceilalţi, în centrul atenţiei, uneori un pic cam grăbite şi instabile.

ROZ

Ai nevoie de cineva pus pe distracţie? Persoanele care preferă această culoare sunt sensibile, sociabile, preocupate de felul în care arată şi de anturaj. Calde şi iubitoare, fac faţă cu brio momentelor tensionate. Think pink! 🙂

GALBEN

Ai nevoie de un partener de afaceri? Atunci ia alături de tine o persoană căreia îi place culoarea galben. Firi încăpăţânate, educate şi pragmatice, acestea sunt potrivite pentru poziţii de lider. Iau decizii la rece şi pun logica pe primul plan. Pregăteşte-te totuşi să le dai adesea dreptate!

PORTOCALIU

Indiana Jones cu siguranţă prefera roşul sau portocaliul! Curajoase şi pasionale, aceste persoane nu se dau în lături atunci când se iveşte o oportunitate. Setea de cunoaştere este de mărimea şi adâncimea unui ocean. Totodată, influenţează pozitiv pe cei din jur şi autoritatea lor este de netăgăduit.

VERDE

Cei care preferă verdele sunt echilibraţi, stabili, generoşi şi practici. Întotdeauna este bine să ai în preajmă pe cineva altruist, care nu se pierde în detalii şi care este mereu gata să dea o mână de ajutor.

Spune-mi ce culoare preferi, ca să-ţi spun cine eşti!

ALBASTRU

Cine altcineva poate aduce pacea în lume? J Persoanele care preferă albastrul sunt atente cu ceilaţi, sociabile şi loiale. Modul conservator de a gândi le ajută să acţioneze cu atenţie, fără a se pripi. În plus, au destul de multă răbdare şi le place să petreacă timp alături de prieteni.

ALB

Chiar dacă nu este o culoare propriu-zisă, nu putem face un top fără ea. Albul semnifică optimism, puritate, compasiune şi este un simbol al păcii. Persoanele care preferă albul au tendinţa de a se sacrifica pentru cei din jur şi, totodată, se adaptatează uşor la o situaţie sau un mediu nou.

NEGRU

Persoanele care preferă negrul sunt firi independente, foarte analitice, critice şi dedicate obiectivelor personale. Greutăţile nu le sperie şi se iau în piept cu ele fără a sta prea mult pe gânduri. Uneori se ascund în spatele unor măşti, pentru a nu le fi rănite sentimentele.

MOV

Persoanele care preferă această culoare au o înclinaţie către spiritualitate, cunoaştere, descoperirea perfecţiunii. De încredere, sunt pe cont propriu şi arareori cer ajutor. Obstacolele nu sunt o problemă atunci când luptă să obţină ce îşi doresc cel mai mult.

Scris de către Casenfibra

Reprezintă o nouă generație de fibre, cu beneficii imediate şi pe termen lung în prevenirea constipației şi în obținerea unui tranzit intestinal regulat.

Lasă un răspuns