Ştiai că?

Ştiai că

Ocolul lumii în 5 curiozităţi:

  1. Ştiai că unii turişti aleg destinaţii exotice pentru a vedea recifuri de corali, peşti multicolori, delfini sau rechini? Însă alti turişti aleg să se ducă pe o insulă din Bahamas pentru a vedea… porcuşori. Pig Island este renumită pentru animăluţele care nu comentează atunci când vrei să îţi faci un selfie cu ele, cu condiţia să le laşi totuşi ceva de mâncare. Porcuşorii pare-se că au fost aduşi în trecut de marinari pentru a constitui o sursă de hrană. Marinarii nu s-au mai întors insă, iar porcuşorii s-au adaptat, au învăţat să înoate şi să procure hrană de la turişti, cu ajutorul giumbuşlucurilor amuzante cu care îi întâmpină pe aceştia.
  2. Cea mai ciudată fobie este hippopotomonstrosesquippedaliofobia, adică frica de cuvinte lungi. Cuvintele lungi îi fac pe bolnavi să își piardă respiratia, tragând aer sacadat sau să transpire abundent. Îţi imaginezi cât i-ar lua cuiva să spună numele acestei fobii?
  3. De necrezut, dar Charlie Chaplin a pierdut un concurs de sosii ale lui… Charlie Chaplin. A ieșit abia pe locul al 2-lea.
  4. Majoritatea elefanţilor cântăresc mai puţin decât limba unei balene albastre? Şi când te gândeşti că un elefant cântăreşte peste 10 tone…
  5. În urma unui studiu, 80% dintre bărbaţii căsătoriţi au declarat că şi-ar lega destinele de aceeaşi femeie dacă ar putea da timpul înapoi. În schimb, doar 50% dintre femei au afirmat acelaşi lucru. 
Scris de către Casenfibra

Reprezintă o nouă generație de fibre, cu beneficii imediate şi pe termen lung în prevenirea constipației şi în obținerea unui tranzit intestinal regulat.

Lasă un răspuns