O vacanță în perla Mediteranei

vacanță

Cauți o vacanță un pic mai altfel? Probabil că nicio altă locație din Europa nu ar putea să egaleze Mallorca, în ceea ce privește frumusețea, clima, locația și varietatea. Cu un peisaj care se schimbă imperceptibil la fiecare câțiva km, insula încântă de la regiune la regiune. Vezi sate pitorești, orașe agitate, plaje cu nisip alb. Descoperi floră și faună foarte variate, stânci abrupte și golfuri cu ape care îți taie respirația. Este o insulă în armonie perfectă între natură, modernitate și tradiție.

O vacanță de neuitat

Palma de Mallorca –capitala- este un oraș fascinant, plin de istorie și cultură. Promenade de cumpărături și viață de noapte vibrantă așteaptă să fie descoperite în toată splendoarea.

Sud-vestul insulei e presărat cu porturi, plaje și golfuri cu apă cristalină și un peisaj variat. Cursuri de golf, școli internaționale și – datorită proximității sale față de Palma – o infrastructură intactă pe tot parcursul anului caracterizează această parte a insulei.

Lucrurile sunt puțin mai calme în mijlocul insulei. Destul de neafectate de turism, aici puteți găsi unele dintre cele mai frumoase zone ale insulei, înconjurate de câmpuri colorate și pajiști înfloritoare. Sudul evocă liniștea Caraibelor cu plaje lungi albe și ape turcoaz. Pitorescul Est e înțesat de  golfuri (numite „cale”) romantice, plaje virgine, așezări istorice și peșteri surpriză.

În partea de nord, peisajul este dominat de zona muntoasă a Serra de Tramuntana, plaje lungi și peninsula Formentor. Aceasta tulbură prin formațiunile sale stâncoase și stâncile sale uluitoare. Portocalele și plantațiile de măslini, rezervoarele, impunătorii munți Tramuntana și sate încântătoare pe terase de piatră sunt situate de-a lungul coastei sălbatice și romantice de vest.

Surprinzător de versatilă, Mallorca este o insulă fascinantă, plină de contraste, plaje și munți, viața urbană și rurală, liniște, emoții și frumusețe mediteraneană.

Scris de către Casenfibra

Reprezintă o nouă generație de fibre, cu beneficii imediate şi pe termen lung în prevenirea constipației şi în obținerea unui tranzit intestinal regulat.

Un răspuns la “O vacanță în perla Mediteranei”

  1. Iulia Marin spune:

    Mallorca e intr-adevar o locatie minunata, iar oamenii sunt calzi si primitori. Este, cu siguranta, o destinatie de vacanta care incanta de fiecare data turistii si care ii face sa-si doreasca sa se reintoarca.

Lasă un răspuns